Connie Stoltz Kind, Kostholdsveileder TMS

 

Jeg jobber ut fra en helhetlig tankegang om helse,  både fysisk og psykisk og hvordan kostholdet kan påvirke kroppens prosesser.

 

Jeg prøver å finne ut av årsaker til ubehag og ubalanser i kroppen gjennom samtale og tester. Deretter  anbefales mat, urter og kosttilskudd for å rette opp disse.

 

Mat har alltid interessert meg. Matens betydning for helse ble jeg spesielt oppmerksom på i forbindelse med egne helseutfordringer og da jeg fikk barn som var plaget av allergier, astma, atopisk eksem og magesmerter.  Disse plagene ble dempet eller helt fraværende etter omlegging av kosten og oppbygging av slimhinner og immunforsvar.

 

Siden 2009 har jeg jobbet med testing og oppfølging av matoverfølsomhet med alternativt kosthold i forhold til dette samt behandling med infrarød varme og ioneterapi. I tillegg har jeg tilegnet meg kunnskap om forskjellige helsetester som kan hjelpe til å finne ut årsaken til tilstander. Den siste er Gentest som jeg tok etterutdannelse i vinteren 2019.

Jeg vil gjerne dele min erfaring og kunnskap om mat med deg som ønsker en endring i hverdagen og som vil forebygge livsstilsykdommer.

Helsefaglig utdannelse:

Autorisert helsesekretær

Kostholdsveileder Tunsberg medisinske skole (TMS)

Anatomi/fysiologi/sykdomslære,Grunnmedisin(TMS)

Etterutdanning i gentesting(TMS)

VEKS-fag 

I tillegg flere kurs i emner som: 

Matintoleranse

Ioneterapi

Ernæring for optimal mental helse

Mage/tarm/fordøyelse

7 trinn til god helse

Hårmineralanalyse 

Fettsyretesting

Medlem Norges Landsforbund av Homøopraktikere

Depotgata 20

2000 Lillestrøm

Connie Stoltz Kind

Kostholdsveileder TMS

Tlf. 99738705

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now