Dato for nye kurs kommer så fort det blir bestemt. Send meg gjerne en melding dersom du vil bli kontaktet for invitasjon

Fermentering for ferskinger – Grønnsaker.

 

Lær å lage levende, naturlig og næringsrik mat full av gode bakterier som er fordelaktig blant annet for fordøyelsen og immunforsvaret.
Vi lager forskjellige typer fermenterte grønnsaker og hot salsa. Du vil få smaksprøver på ferdiglaget fermentert mat. Det du lager selv tar du med deg hjem.

Lite foredrag om gode bakterier og syrer er inkl. i kurset. Nysgjerrig på hva dette er? Kom på kurs!
 


Liten gruppe med 6-7 deltagere.
 

Fermentering for ferskinger - Forfriskende drikke

 

Vi lager Vannkefir og Kombucha som fint kan bytte plass med både brus og champagne for de som ønsker et velsmakende, sunt og alkoholfritt alternativ. Du får med gjær/bakteriekulturene slik at du kan fortsette å lage dette hjemme fremover også.
Du får inkl. i kurset et foredrag om fordøyelse og gode bakterier.

 


Max 8 plasser.
 

Depotgata 20

2000 Lillestrøm

Kostholdsveileder TMS

Tlf. 99738705

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now