Depotgata 20

2000 Lillestrøm

Kostholdsveileder TMS

Tlf. 99738705

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 

Kurs for høsten 2019 er ferdig men kursene nedenfor kommer tilbake i januar/februar 2020

Send gjerne en melding i innboksen min dersom du er interessert, så sender jeg deg invitasjon direkte.

Fermentering for ferskinger – Grønnsaker.

 

Lær å lage levende, naturlig og næringsrik mat full av gode bakterier som er fordelaktig blant annet for fordøyelsen og immunforsvaret.
Vi lager forskjellige typer fermenterte grønnsaker og hot salsa. Du vil få smaksprøver på ferdiglaget fermentert mat. Det du lager selv tar du med deg hjem.

Lite foredrag om gode bakterier og syrer er inkl. i kurset. Nysgjerrig på hva dette er? Kom på kurs!
Pris:
Kr. 500,- dersom du har med glass selv
Glass kan evt. bestilles hos meg.

 

Kl. 18.30-20.30 i Depotgata 20 i Lillestrøm

Liten gruppe med 6-7 deltagere.
 

Fermentering for ferskinger - Forfriskende drikke

 

Vi lager Vannkefir og Kombucha som fint kan bytte plass med både brus og champagne for de som ønsker et velsmakende, sunt og alkoholfritt alternativ. Du får med gjær/bakteriekulturene slik at du kan fortsette å lage dette hjemme fremover også.
Du får inkl. i kurset et foredrag om fordøyelse og gode bakterier.

Pris:
450,- dersom du har med deg glass selv
Glass kan bestilles hos meg.

 

Kl. 18.30-20.30 i Depotgata 20 i Lillestrøm

Max 10 plasser.
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now