Smått, godt og litt sunt julesnop





JESSHEIM ONSDAG 17. NOVEMBER KL. 18.00
 

sweets-2900615_1920.jpg

Vi lager julekonfekt basert på havregryn, mandler, nøtter, bær, kokos, sjokolade, gelatin og kokosfett
Alle oppskriftene er uten kumelk, hvetemel og hvitt sukker.

Du får med deg snopet vi ikke spiser opp underveis, oppskrifter på det vi lager + litt til.
Tips om julemat og fordøyelse for glade julemager. Varm juledrikk og julestemning i pausen.
Pris kr. 750,- 



 

Fermentering for ferskinger –  fermenteringskurs grønnsaker

 

Lær å lage levende, naturlig og næringsrik mat full av gode bakterier som er fordelaktig blant annet for fordøyelsen og immunforsvaret.
Vi lager forskjellige typer fermenterte grønnsaker og hot salsa. Du vil få smaksprøver på ferdiglaget fermentert mat. Det du lager selv tar du med deg hjem.

Nysgjerrig på hva dette er? Kom på kurs! Liten gruppe med 6-7 deltagere. Pris kr. 650,-

JESSHEIM ONSDAG 22. SEPTEMBER 2021 KL.18 

FORNEBU TORSDAG 21. OKTOBER 2021 KL.18


 

IMG_1601 (003).JPG

Fermentering for ferskinger - Forfriskende drikke

 

Vi lager Vannkefir og Kombucha som fint kan bytte plass med både brus og champagne for de som ønsker et velsmakende, sunt og alkoholfritt alternativ. Du får med gjær/bakteriekulturene slik at du kan fortsette å lage dette hjemme fremover også. Liten gruppe med 6-7 deltagere. Pris kr. 650,-

JESSHEIM ONSDAG 13. OKTOBER 2021 KL. 18

 

 

Fermentering for ferskinger - Surdeig

 

Lær å lage enkle surdeigsretter som brød og pizza.

 

KOMMER CA JANUAR/FEBRUAR 2022
 

IMG_1591_edited.jpg